AB PROJE Takımları Seni Çağırıyor!

InnowayRG
InnowayRG ’nin geliştirdiği EKARTÖR
26 Ekim 2018
erasmus
ERASMUS PROJECT TEAMS OF IAU ARE CALLING YOU
6 Kasım 2018

AB PROJE Takımları Seni Çağırıyor!

ab proje

AB PROJE YAZMA ATÖLYESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrencilerine Yönelik AB PROJE Yazma Atölyesi; Avrupa Birliği Erasmus + Projeleri Yazma Eğitimi!

Değerli arkadaşlar,

İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi Destek Programları Birimi (Proje Yönetim Ofisi) tarafından öğrencilerimize yönelik “Teorik ve Uygulamalı”  Erasmus+ KA1, KA2 ve KA3 alanlarında proje yazma atölyeleri düzenlenecektir.

Bu atölyelerden önce, KA1, KA2, VE KA3 alanlarında proje yazma, proje iletişim ve proje yürütme takımları oluşturulacaktır. Takımlar kendi içlerinde gruplara ayrılacaktır. Eğitimler sonunda her grup projesini taslak olarak yazmış/bitirmiş olacaktır. Proje değerlendirmeleri tarafımızca yapılacaktır. Değerlendirmelerden sonra seçilecek öğrencilerin / takımların projeleri uygun görülmesi halinde Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansına başvuru yapılacaktır.

Başarılı öğrenciler / proje grupları Üniversitemizin ve işbirliği yaptığımız diğer kurumların yurtdışı proje ortaklıkları aracılığıyla sırayla / kurayla kontenjan dahilinde yurtdışındaki projelere gönderilebilecektir.

Bu eğitim kursu tamamen ücretsiz ve sadece İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine yöneliktir.

AB PROJE Yazma Eğitim Kursu İçeriği:

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI UYGULAMALI ERASMUS + PROJE YAZMA EĞİTİMİ (KA1 – KA2 – KA3)

Planlanan Tarih Aralığı: 01 – 20 Aralık 2018,  sınav takvimi, grupların uygunlukları, derslerin yoğunluğu göz önünde bulundurularak değişkenlik gösterebilir.

Yer: İAÜ TTPYO D Blok -1. Kat

Eğitim Dili: TÜRKÇE

Programın Amacı:

Öğrencilerimizin Erasmus Plus hibe programlarına yönelik projelerin hazırlanması ve yazılması, fonlanan projelerin yönetimi ve değerlendirilmesi konularında yetkinliklerinin artması hedeflenmektedir.

Eğitimin İçeriği:

• Erasmus + Program Tanıtımı
  • Europass, Youthpass – Eurodesk Tanıtım
  • KA1 – Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
  • KA2 – Gençlik İçin Stratejik Ortaklıklar
  • KA3 – Politika Reformuna Destek
  • Avrupa Gönüllü hizmeti
  • Örnek projelerin analizi
  • Başvuru formunun detaylı incelenmesi
  • Bütçe Hazırlama
  • Proje Ortağı Bulma
  • ECAS Sistemine kayıt PIC numarası alımı
  • Turna Sistemine kayıt
  • Eğitimler interaktif eğitim teknikleri , atölye çalışmaları şeklinde olacaktır.
  • Daha önce kabul edilmiş proje örneği dosya halinde katılımcılara verilecek olup projeler üzerinde sunumlar yapılacaktır.
  • Eğitim sonrası ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecektir.

Kontenjan: Sınırlıdır.

Ücret: 0 TL