Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği TTO

Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği TTO

Girişimcilik

Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği Imagine Tomorrow

Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği TTO İstanbul Aydın Üniversitesi TTPYO tarafından düzenlenen etkinlik uluslararası bir nitelikte olup yurt dışından başvurulara açıktır.

Etkinlik duyurusu EURAS (Avrasya Üniversiteler Birliği) üyeleri ile paylaşılmış yurt dışından üniversiteler, akademisyenler ve öğrencilerden de proje başvurularının gelmesi sağlanmıştır.

EURIE SUMMIT

EURAS tarafından her yıl Şubat ayında İstanbul’da düzenlenen EURIE (Avrasya Yükseköğretim Zirvesi) 2019 yılında İmagine Tomorrow Girİşimcilik ve İnovasyon Etkinliği TTO (Proje Pazarı’na) ev sahipliği yapacaktır.

Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği Imagine Tomorrow için Başvuru Nasıl Yapılır?

Proje başvurularınızı  https://imaginetomorrow.ist/application-form/ adresinden yapabailirsiniz.

Başvurular;  Sağlık, Bilgi Teknolojileri ve Siber Güvenlik, Endüstri 4.0, Savunma Sanayi, Akıllı Teknolojiler, ve Diğer  kategorilerinde kabul edilecektir;

SON BAŞVURU TARİHİ?

Son başvuru tarihi 15 Şubat 2019′ dur.