Gökay Kılıç BAYER Yatırımcı Buluşmaları

Gökay Kılıç BAYER Yatırımcı Buluşmaları

Gökay-Kılıç-bayer

Gökay Kılıç Bayer Yatırımcı Buluşmaları

İstanbul Aydın Üniversitesi TTO, TTPYO, Kuluçka Merkezi’ nde damarlarımızdaki girişim heyecanını başarı ateşine dönüştürüyoruz. Fikirlerin yeşerdiği Incubation İstanbul girişimci tarlasında fikir hasadı yapıyoruz. Fikrini konuşturmak isteyen enerji dolu projelere ev sahipliği sunuyoruz. Her hafta Salı günü İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetimi Ofisi, Incubation Istanbul Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi tarafından gerçekleştirilen hızlandırıcı programımızın Yatırımcı Buluşmaları serisinin ” Imagine Tomorrow ” Uluslararası İnovasyon ve Girişimcilik Etkinliği öncesi konuğumuz Gökay Kılıç Bayer oldu. Gökay KILIÇ Bey engin tecrübesi ile girişimcilere iş fikirleri, projeleri, yatırım beklentileri, yatırımcının bakış açısı gibi konularda sohbet ve soru-cevap şeklinde görüşmeler gerçekleştirdi. Girişmcilerimize tecrübeleriyle büyük katkılar sağladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi olarak kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Katılımından dolayı kendisine çok teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dileriz. Yatırımcı Buluşmaları BAYER Gökay KILIÇ. BAYER’ den IT İnovasyon Elçisi Gökay Kılıç 29 Ocak Salı günü girişimcilerimize Bayer’in “Dijital Sağlık Alanında Girişim Hızlandırma Programı Grants4apps Turkey” hakkında bilgilendirme yapacak ve girişimcilerimizin sorularını yanıtlayacak.

Katılım için:  Tıklayın ve formu doldurun

Gökay KILIÇ Kimdir?

BAYER Türkiye’ nin IT İnovasyon Elçisidir.

* Startup Acceleration Program Management
* Startup Scouting
* Early-Stage Startup Mentorship
* Corporate Entrepreneurship Program Management