Yatırımcı Buluşmaları TARVENN Kick-Off Etkinliği

Yatırımcı Buluşmaları MaQasid Angel Investor Network
15 Ocak 2019
karabük üniversitesi tto
Karabük Üniversitesi TTO Girişimcileri ve Tıp Mühendisliği Bölümü Öğrencilerini Misafir Ettik
15 Ocak 2019

Yatırımcı Buluşmaları TARVENN Kick-Off Etkinliği

Yatırımcı buluşmaları Tarvenn

Yatırımcı Buluşmaları TARVENN

İAÜ TTPYO İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi TTO alt birimlerimizden sağlık kümelenmesi alanındaki  ” BioCube İstanbul ” Sağlık Girişimcilerini destekliyor. Yatırımcı Buluşmaları TARVENN Etkinliği kapsamında Sağlık İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi olan BioCube Istanbul Kick-Off Programı Girişimcilerin yoğun ilgisiyle başladı. Programın ilk gününde yatırım, fona erişim, pazara çıkış stratejileri hakkında bilgiler verildi.

TARVENN yatırım firmasının CEO ‘su  ve Genel Müdürü Mustafa KOPUK Bey girişimcilerin yatırım alma stratejileri üzerine konuşma ve sunum yaptı. Girişimcilerimize önemli tavsiyelerde bulunurken keyifli sohbetler, soru cevaplar, yatırımcıların girişimcilerden beklentileri hakkında çok değerli bilgiler verdi.

Etkinliğine ait görseller

TARVENN VENTURES

Tarvenn  yenilikçi girişimlere erken aşamada yatırım yapan ve yatırımcılara, girişimcilere, kurumsal şirketlere ve sermaye fonlarına stratejik danışmanlık hizmetleri sunan İstanbul merkezli uluslararası bir yatırım ve danışmanlık firmasıdır. Faaliyetlerini Türkiye başta olmak üzere Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Afrika bölgelerinde sürdürmektedir.

Ana faaliyet alanları;

Türkiye’deki erken aşama girişimlere “Akıllı Sermaye” modeli ile yatırım yapmak,

Faaliyet gösterdiği ülkelerdeki başarılı girişimleri Türkiye’ye getirerek teknoloji transferini sağlamak,

Bireysel ve kurumsal yatırımcılar için yüksek büyüme potansiyeli olan girişim, şirket ve projelere doğrudan erişim sağlayarak tüm yatırım süreçlerini uçtan uca yönetmek,

Yatırımcılar, girişimciler ve kurumlar için şirket değerleme, yurtdışına açılma, kurumsal dönüşüm, şirket satışı, yatırım alma, birleşme ve satın alma, girişim dönüşümü, girişim fonu yönetimi, satış ve iş geliştirme gibi alanlarda stratejik danışmanlık hizmetleri vermektir.

Sahip olduğumuz portföy, uluslararası tecrübe, kurumsal müşteriler ve stratejik işbirlikler ile geleceği inşa ediyoruz.

İyi bir fikri, harika bir iş haline getirmek bizim tutkumuz! İşimiz işinizi büyütmek…

Girişimlere Neler Sunuyoruz?

Akıllı Sermaye modelimiz ile sermayenin yanında bilgi, tecrübe ve bağlantılarımızı da size sunuyoruz. Tüm danışmanlık hizmetlerimizi, tüm bağlantılarımızı, stratejik iş birliklerimizi, operasyonel bilgi ve deneyimimizi tamamen ÜCRETSİZ bir şekilde sizin kullanımınıza açıyoruz. Stratejinin oluşturulmasından operasyonlarınızın büyümesine kadar her adımda sizinle birlikte çalışıyoruz.

Takım Arkadaşıyız!

Sadece yatırım firması olmadığımızı, aynı zamanda bir stratejik danışmanlık firması olduğumuzu unutmayın. Birçok firmaya ücret karşılığı sunduğumuz hizmetleri size ücretsiz veriyoruz. Çünkü artık ortağız ve aynı hedef için birlikte çalışıyoruz. Girişiminizi ölçeklendirmek ve büyütmek için size özel tasarlanmış stratejik danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

İşinizi Kurmak Bizim İşimiz!

İş modelinizden finansal yapınıza, ödeme altyapısından hukuki süreçlerinize kadar şirketinizi ayağa kaldırırken karar vermeniz gereken onlarca başlıkta size destek oluyoruz. Şirketinizi büyütmek için gerekli olan satış, pazarlama, iş geliştirme, finans, hukuk ve insan kaynakları danışmanlık hizmetlerini size sağlıyoruz.

Geniş Ağ ve Doğru Bağlantılar!

Yüzlerce yerel ve uluslararası partnere, kuruma, mentöre ve yatırımcıya doğrudan erişmenizi sağlıyoruz. Stratejik danışmanlık firması olarak tüm gücümüzü sizin için kullanıyoruz. İşinizin ihtiyacına uygun bağlantılar ile yeni müşteriler bulmanızı, stratejik ortaklıklar kurmanızı, ürün veya hizmetinizi geliştirmenizi sağlıyoruz. İhtiyacınız ne olursa olsun, sizi doğru kaynaklara ve kişilere yönlendiriyoruz.

Ek Sermaye ve Yatırım!

Yeni yatırıma ihtiyaç duyduğunuzda, bireysel ve kurumsal yatırımcılardan oluşan geniş ağımız ile size destek oluyoruz. Yatırım turunuz için tüm hazırlığı birlikte yapıyor, ardından doğru yatırımcılar ile buluşmanızı sağlıyoruz.

Uluslararası Pazarlara Giriş!

Hazır olduğunuzda, yeni ülke ve pazarlara açılmanızı sağlıyoruz. 40’ı aşkın ülkede sahip olduğumuz bilgi, deneyim ve geniş bağlantıları kullanımınıza sunuyoruz. Nasıl yaptığımızı anlamak için stratejik danışmanlık hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz.

Hızlı, Esnek, Dürüst ve Sonuç odaklıyız!

Sorunlara hızlı ve etkili çözümler bulmak için açık ve dürüst davranıyoruz. Size ve işinize özel esnek çözümler yaratıyoruz. Doğruyu söylemekten çekinmiyor, sonuca odaklanıyoruz. Ekibimiz size yardım etmek için her zaman burada! Ekibimizin ve stratejik ortaklarımızın toplam iş tecrübesi 100 yılı aşıyor. Karşılaştığınız zorluk ne olursa olsun bize danışmanız yeterli.