ka2 proje nasıl
25 Nisan 2019

biocube-basvuru

Sağlık Teknolojileri Programı BioCube 2.0 Çağrısı

Sağlık Teknolojileri alanındaki girişimcilerin küresel bağlantılara erişiminde ve büyümesinde hızlandırıcı rol oynamayı amaçlayan. BioCube Bioentrepreneurship & Innovation Programı’ nın ikincisi için başvuru süreci başladı. Hızlandırıcı Programının ikinci döneminde Sağlık Girişimcileri. program süresince yatırımcılar, küresel şirketler, kuluçka merkezleri gibi uluslararası ekosistemin farklı aktörleri ile 3 ay boyunca her hafta bir araya gelecek.

Incubation İstanbul, MAIN (MaQasid Angel Investor Network) ve ICG (İstanbul Consulting Group) işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ve odağı sağlık biyoteknolojisi olarak belirlenen. biyoteknoloji temalı hızlandırıcı program Biocube 2.0 için başvurular 29 Mart –25 Nisan 2019 tarihleri arasında www.biocube.ist üzerinden yapılabilecek.

Programa katılacak biyogirişimciler ek olarak T.C Sağlık Bakanlığı. WIHU (World Islamic Health Union), MAIN ve ICG işbirliğinde. Aralık 2019 da düzenlenecek BIO Meetup Demo Day. de uluslararası yatırımcılar karşısında sunum yapma şansı elde edecekler.

Türkiye’deki süreci tamamlayarak jüri tarafından seçilecek 3 biyogirişimci. MAIN veya diğer fonlardan yatırım almaları durumunda. Amerika Birleşik Devletleri’nde İstanbul Aydın Üniversitesi’ nin başarıyla yürüttüğü. hızlandırıcı gezilere katılma ve Amerika. da 1 yıl boyunca ücretsiz ofis ve mentörlük şansına sahip olacak.

Bu program İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi A.Ş. himayesinde gerçekleşmektedir.

Başvurular için tıklayın:  http://biocube.ist/biocube-istanbul-2-0-programi/