Yatırımcı Buluşmaları IDACAPITAL Anıl Gökçen KÖRPINAR

karabük üniversitesi tto
Karabük Üniversitesi TTO Girişimcileri ve Tıp Mühendisliği Bölümü Öğrencilerini Misafir Ettik
15 Ocak 2019
Girişimcilik
Imagine Tomorrow Girişimcilik ve İnovasyon Etkinliği TTO
24 Ocak 2019

Yatırımcı Buluşmaları IDACAPITAL Anıl Gökçen KÖRPINAR

Yatırımcı Buluşmaları

Yatırımcı Buluşmaları etkinliklerimiz kapsamında IDACAPITAL Yönetici Ortaklarından Anıl Gökçen KÖRPINAR, 22 Ocak Salı günü Girişimcilerimize “Sustainable Investment” (Sürdürülebilir Yatırım) başlığı altında bir sunum ve söyleşi gerçekleştirmiş, Sürdürülebilir Yatırımda İzlenmesi Gereken Süreci ve İpuçlarını Incubation İstanbul ve BioCube İstanbul girişimcilerimizle paylaşmıştır.

Yatırımcı Buluşmaları Etkinliği

Etkinliğimiz kapsamında Anıl Gökçen Körpınar Bey girişimcilerimize bir yatırmıcının gözüyle, bakış açısıyla, işlerini geliştirirken, yatırım firmalarıyla görüşmeler yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği, yatırımcıların girişimcilerden beklentileri, girişimcilerin yatırımcılardan beklentilerinin neler olduğu, olması gerektiği gibi konularda keyifli sohbetler, paylaşımlar gerçekleştirmiştir.

Etkinlikten Görseller:

Anıl Gökçen KÖRPINAR Kimdir?

Yatırımcılarla Buluşma etkinliği kapsamında Incubation Istanbul girişimcilerimiz ve startup firmalarımızla buluşan Anıl Gökçen Körpınar idacapital firmasının yönetici ortağıdır.

İdacapital’in Yönetici Ortağı Anıl Gökçen Körpınar, yeni ve özel iş geliştirme, firmanın VC yatırım yönetimine odaklanmıştır.

Anıl, on iki yıldan fazla RE / PE / VC fon yönetimi ve on yıldan fazla girişimcilik tecrübesine sahiptir.

1999’dan beri CXO seviyelerinde çeşitli RE ve BİT Girişimleri’nde çeşitli büyüklüklerde (5 – 20 m USD) birçok yatırım gerçekleştirdi ve Türkiye üzerinden farklı endüstrilerde (teknoloji, internet, lojistik, perakende, otelcilik) yoğunlaştı.