Vestel Ventures Genel Müdürü Metin SALT Girişimciliremizle Buluştu

Her hafta Salı günü İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetimi Ofisi, Incubation Istanbul tarafından gerçekleştirilen hızlandırıcı programımızın “Yatırımcı Buluşmaları” serisinin “Imagine Tomorrow” Uluslararası İnovasyon ve Girişimcilik Etkinliği öncesi son konuğu Vestel Ventures Genel Müdürü Sayın Metin SALT oldu. Metin SALT Bey engin tecrübesi ile girişimcilere iş fikirleri, projeleri, yatırım beklentileri, yatırımcının bakış açısı gibi konularda sohbet ve soru-cevap şeklinde görüşmeler gerçekleştirdi. Girişmcilerimize tecrübeleriyle büyük katkılar sağladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi olarak kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Katılımından dolayı kendisine çok teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dileriz.

2019-02-13T18:31:38+00:00